Доставка и плащане

www.martinlion.bg  доставя поръчаните от вас продукти чрез използване на трето лице – куриер.

Доставките се извършват само и единствено от куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ЕООД, като ползвате 30отстъпка от стойността на услугата, плащане чрез наложен платеж, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки. Съответно доставката може да се осъществи до точен адрес на получателя или до удобен за Вас офис на куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

!!!При предходни непотърсени или отказани пратки за които, не са заплатени куриерските разходи , системата автоматично ще отхвърля поръчката Ви!!! ОНЛАЙН – МАГАЗИНЪТ си запазва правото ДА НЕ изпълнява поръчки, като НЕ ДЪЛЖИ никакво обещетение или информация към клиента!!!

При поръчка над 69 лв. – безплатна доставка до посочен от вас офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС! За поръчки под 69 лв. доставката е за сметка на клиента.

Ориентировъчни средни стойности при поръчка на продукт до 1 кг за доставка на територията на Република България.

  • Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в цялата страна: 5 лв.
  • Доставка до посочен от вас адрес: 7 лв.

При поръчка на стойност над 1 килограм и с по-висока стойност е възможно цената за доставка да бъде по-висока от това, което е формирано като крайна стойност при завършване на вашата поръчка.

Ориентировъчна цена на доставка до офис на Еконт: 

      0 кг – 1 кг без значение от броя на продуктите – 5 лв.

      1.01 кг – 2 кг без значение от броя на продуктите – 6 лв.

      2.01 кг – 5 кг без значение от броя на продуктите – 8 лв.

Ориентировъчна цена на доставка до адрес:

      0 кг  – 1 кг без значение от броя на продуктите – 7 лв.

      1.01 кг – 2 кг без значение от броя на продуктите – 8.50 лв.

      2.01 кг – 5 кг без значение от броя на продуктите – 10.50 лв.

ЦЕНИТЕ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС.

Доставката на всяка извършена от Вас поръчка се изпълнява в рамките на 1-3 работни дни, в зависимост от това кога е направена поръчката и какъв е графикът за доставки на куриерската фирма.

martonlion.bg не носи отговорност за забавяне на доставката в случай, че последното е по вина на куриера, извършващ доставката и/или поради назависещи от нас обстоятелства. 

В случай, че потребителят направи поръчка за дадена стока, която се предлага в Сайта и пратката не е потърсена повече от 7 дни е длъжен да заплати транспортните разходи, натрупали се по пратката.

При предходни непотърсени или отказани пратки за които, не са заплатени куриерските разходи , ОНЛАЙН – МАГАЗИНЪТ си запазва правото ДА НЕ изпълнява поръчки, като НЕ ДЪЛЖИ никакво обещетение или информация към клиента.

Доставките се извършват само и единствено на територията на Република България.